Upgrade Jouw Brand Experience Met Karton!

KarTent Zakelijk helpt marketingteams en event-managers duurzame brand-experiences en events te realiseren. Onze producten en beursstands zijn 100% recyclebaar, en volledig gemaakt van stevig karton. Er komt geen plastic, hout of metaal aan te pas! Samen zetten wij jouw merk nog beter op de kaart.

Upgrade Jouw Brand Experience met Karton!

 

KarTent Zakelijk helpt marketingteams en event-managers duurzame brand-experiences en events te realiseren. Onze producten en beursstands zijn 100% recyclebaar, en volledig gemaakt van stevig karton. 

PLAN BRAINSTORM

Al meer dan 1.300 tevreden klanten

 

3 Redenen Om Klant Te Worden:

1. Uniek

Kartonnen designs,
alle vormen en bedrukkingen mogelijk.

2. Duurzaam

Gemaakt van gerecycled karton.

3. Snel geleverd

Geen eindeloze trajecten, wij zijn snel en betaalbaar.

Met Liefde Gemaakt

Vanuit ons kantoor in Amsterdam creëren onze designers de mooiste ontwerpen voor jou. Kom vooral langs voor een rondleiding! Alle ontwerpen kunnen bedrukt worden met jouw eigen branding en huisstijl. Zo zet jij een ervaring neer waar over gepraat wordt. Laat je bedrijf sneller groeien!

Eco bin vijf vakken

60 L prullenbak



240,-

Statafel

Kies je eigen design | Hoogte 100 cm



70,-

Bedrukt stapelblok

Kies zelf je formaat | Promo op je event



41,-

Wat Anderen Zeggen:

"Hele positieve ervaringen met KarTent. Snelle en korte communicatielijnen. Ongelooflijk wat er allemaal met karton kan. Onze gehele beursstand van karton. Mooi, duurzaam en super professionele uitstraling. Timo is goed bereikbaar en denkt altijd mee. Zeker voor herhaling vatbaar!"


Maurice Braaksma

Edeco (Heutink)

“KarTent is een mooi voorbeeld van een partnership. Samen komen tot de beste oplossing!”

Appèl Catering

“Met het uitbreken van de pandemie stonden wij voor de uitdaging om collega’s die vanwege hun werkzaamheden naar kantoor moesten komen op een veilige manier te laten werken. Nagenoeg al onze vaste leveranciers konden alleen plastic schermen leveren. In onze ogen moest dit duurzamer kunnen. We zijn uitgekomen bij KarTent die ons een recyclebaar en op maat gemaakt product kon leveren.”

Van Lanschot

Bekijk Onze Portfolio

Veelgestelde
Vragen

 

Voor wie is dit product?

Wij werken veel voor communicatie- en marketingteams. Maar ook eventmanagers en ondernemers vragen ons om kartonnen maatwerk te leveren voor hun bedrijf. In de afgelopen jaren hebben wij veel designs mogen maken. Neem contact op om te profiteren van al deze ideeën.

Hebben jullie dit al vaker gedaan?

Nou en of! Wij hebben inmiddels meer dan 1.300 klanten geholpen, en dit aantal groeit elke dag. Bekijk onze portfolio op onze website voor inspiratie. Door onze scherpe tarieven zijn wij betaalbaar voor zowel corporates en MKB-partijen, als start-ups.

Kan ik ook producten op maat laten maken?

Dat kan zeker! Plan een “Brainstorm” in met ons via het formulier op onze website, of bel ons op 020-2612910. Samen spreken wij je wensen door, en geven je een heldere indicatie van de kosten.

Hoe duurzaam is karton nou echt?

Het is natuurlijk altijd lastig om een specifieke vergelijking te trekken tussen onze producten en de meer ‘reguliere’ variant van de producten; dat verschilt nogal per type product. Een aantal redenen waarom karton een duurzame keuze is:

1) Ons karton bestaat voor ongeveer 80% uit gerecycled papier, het overige bestaat uit nieuwe houtvezels met certificering. 

2) Na je bestelling gaan we meteen aan de slag om jouw product ‘vers’ te maken uit ons karton. Wij maken dus geen product teveel en hebben geen voorraad. 

3) Na gebruik kan je product altijd 100% gerecycled worden

Is het materiaal brandveilig?

Karton is een veilig materiaal en zal niet zomaar ontbranden. Wil je graag meer zekerheid, dan zijn voor een aantal van onze materialen brandcertificaten beschikbaar en meerdere opties mogelijk. Dit hangt af van de specifieke wensen en eisen van de klant. Wij adviseren je hier natuurlijk graag over.

Ik heb nog nooit een beursstand besteld, en op een evenement gestaan.

Veel bedrijven spenderen een groot deel van hun budget aan online marketing. Wij geloven dat offline marketing een sterke aanvulling is en de visibility van jouw merk een boost geeft. Een klein percentage van jouw marketing of communicatiebudget besteden aan een creatie van KarTent is een goede investering. Bovendien is het een investering die lange tijd mee gaat, want wie zegt dat je een beursstand maar een enkele keer hoeft te gebruiken?

Is het karton wel stevig genoeg?

Zeker! Ons karton is van zeer hoge kwaliteit.  Afhankelijk van de functie van de verschillende onderdelen kiezen wij de kartonsoort die daarvoor het meest geschikt is. Op die manier zorgen wij ervoor dat het materiaal altijd voldoet aan de wensen van het product! Wij hebben meerdere soorten karton en adviseren jou hierover.

Kan ik het product meerdere keren gebruiken?

Uiteraard! Veel partijen willen voor elk event een nieuwe creatie, omdat de maten kunnen verschillen. Belangrijker nog, is dat de marketingboodschap kan wijzigen, en jij jouw relaties een nieuwe ervaring wilt voorschotelen. Maar wanneer je voorzichtig opzet en afbouwt, gaan onze producten lang mee.

Ik wil tijdens het evenement niet zelf opbouwen. Kunnen jullie dit ook doen voor ons?

Ja. Dit kunnen wij doen tegen meerprijs. Neem contact met ons op om jouw wensen met ons te bespreken.

Ik heb vaker in het jaar een evenement waarbij ik KarTent nodig heb, hoe werkt dit?

Veel van onze klanten willen ons direct kunnen appen/bellen wanneer zij iets van karton nodig hebben. Hoe intensiever wij samenwerken, hoe beter wij jouw bedrijf kennen. Ook is het fijn om vooruit te kijken en de tijd te nemen om mooie creaties te maken. Neem contact met ons om te spreken over de voordelen van een intensievere, langdurige samenwerking.

Wat is de levertijd?

Wij zijn erg snel! Normaal gesproken is de levertijd 3 weken. Sommige producten kun je zelf al bestellen in onze webshop. Om jou goed van dienst te zijn, is het belangrijk om de tijd te nemen. Gaat het om producten die wij al in het assortiment hebben? Dan verschilt de levertijd per product, maar kan het soms al binnen een week geleverd worden.

Ik twijfel nog, is het niet erg duur?

Wij gebruiken karton voor al onze creaties. Dit is goedkoper dan vele andere gebruikte materialen zoals hout en metaal. Karton is daarnaast gemakkelijk te recyclen. Dat is ook wat waard.

Ok. Hoe kan ik starten?

Klik op de “Plan Brainstorm” knop hieronder en spreek vandaag nog met ons team jouw wensen door.

"

Bespreek Jouw Project Met Ons!

Wij zijn KarTent. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige, recyclebare en innovatieve kartonnen producten voor iedereen.